Mailing Solutions

fr | nl | en

 +32 2 652 49 89

Wat kunnen we voor u doen ?

Het rendement van uw direct marketingacties optimaliseren !

➢ Voorbereiding van uw adresbestanden voor een optimaal rendement

➢ Ontwikkeling van een communicatiestrategie die perfect aansluit bij uw doelgroepen en uw commerciële doelstellingen

➢ Productie van uw documenten zowel op papier als in elektronische vorm

Onze expertisedomeinen…

Kies voor een totaaloplossing of voor specifieke diensten naargelang uw noden…

Bases de données Database

Beschikt u over adresbestanden van klanten of prospecten ? Wij controleren of ze voldoen aan de postvereisten : opsporen van foutieve adressen, identificatie van adreswijzigingen waarmee geen rekening gehouden werd, verwijderen van dubbels enz. Zo bereikt elke mailing die verzonden wordt zijn doelgroep!
Heeft u geen adresbestanden ? Wij geven u toegang tot een ruime selectie van B-to-C en B-to-B bestanden.

Gegevensbanken of adresbestanden liggen aan de basis van het succes van  direct marketingactie. Dat is de reden waarom wij alle technische aspecten daarvan perfect beheersen en nauw samenwerken met de beste “list brokers” en bestandbeheerders. Zo kunnen wij u adresselecties bezorgen die precies aansluiten bij uw doelgroepen.
Wij verzorgen tevens het beheer van uw direct marketingacties op basis uw eigen bestanden. De veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens worden daarbij volledig gegarandeerd.
Wij coördineren alle bijwerkingen van bestanden, elimineren dubbels en zorgen voor de opname en personalisatie van gegevens, voor een optimale efficiëntie van uw acties.

Création Creatie

De creatie omvat het formaat van uw boodschap, de verkoop- of dialoogtechniek met uw doelgroepen, het schrijven van de teksten en het uitwerken van de ontwerpen op basis van uw briefing… zo ontwikkelen wij het concept dat de ruggengraat van uw communicatie zal vormen.

Of het nu gaat om brieven, brochures, volledige mailings, allerlei drukwerk, e-mailings of digitale nieuwsbrieven : wij helpen u met het ontwerp en de productie van al uw direct marketingacties.
Op basis van uw briefing stellen wij u een afgewerkt product voor, inclusief teksten en ontwerpen. Daarvoor werken wij samen met de beste copywriters op het vlak van direct marketing, met veel ervaring in alle sectoren zowel in België als in het buitenland.
U kunt ook beroep op ons doen voor de lay-out van uw documenten op basis van uw eigen teksten. Zo geniet u van de creativiteit en rigoureuze aanpak van onze grafici, die gespecialiseerd zijn in direct marketingacties.
Maar of u nu zelf instaat voor de creatie of die aan ons toevertrouwt : wij zorgen altijd voor de voortreffelijke kwaliteit van het eindproduct, van bij de productie van een hoge resolutie PDF met het oog op het uiteindelijke drukwerk.
Wij controleren de overeenstemming van de kleuren en de gelijkvormigheid met het basisdocument aan de hand van een « goed voor druk » en volgen het productieproces op tot en met de levering van het eindproduct.

Impression Drukwerk

Brochures, omslagen, catalogen, etiketten, posters, roll-ups,…
Zeker van de kwaliteit, de technieken en de levertermijnen… verruim uw horizon en maak een sterke indruk !

BROCHURES
Rechte gelijmde rug, geniete rug. Met selfcover of aangepaste papierdikte.

OMSLAGEN
US, C4, C5 of gepersonaliseerd formaat. Met lijmstrook geschikt voor mechanische verwerking of kleefstrip. Met of zonder venster.

FOLDERS
Harmonicavouw, U-vouw, Z-vouw, tabernakelvouw…

FLYERS
Voor uw kleine of grote evenementen, om meer publiek te lokken.

ROLL-UPS
Mogelijkheid om roll-ups te produceren voor uw stand. Demonteerbaar en gemakkelijk transporteerbaar

KLANTENCHEQUES
Gekleefde cheques met of zonder perforaties zodat zij gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

ETIKETTEN
Niet permanente of half-permanente zelfklevers die definitief of tijdelijk aangebracht kunnen worden.
Krabinkt mogelijk.

AFFICHES
A3, A2, zo groot mogelijk om de aandacht te trekken.

MAP
Klep naar keuze, aanpasbaar naar keuze. Verschillende formaten.

BALPENNEN
Gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam. Een mooi geschenk voor uw klanten…

BLOCNOTES
Altijd notitiepapier ter beschikking.

VISITEKAARTJES
Kleine of grote oplagen. Met UV-lak, film of soft touch voor een optimaal effect.

Mailing Mailing

Volledige coördinatie van A tot Z van al uw direct marketingacties : mailings bestaande uit talrijke elementen, verschillende versies, een selfmailer… zowel strooifolders als gepersonaliseerde mailings !

Wij coördineren alle belangrijke etappes van de verzending van uw mailing en volgen deze op voor u :

Drukwerk, personalisatie, routing en verspreiding via het gepaste kanaal.
Personalisatie : van zeer eenvoudig tot heel ingewikkeld ; van een gewoon adresblokje op de omslag of brief tot talrijke variabelen op de voor- en achterkant van de brief. U kunt ons dan ook zeer complexe mailings toevertrouwen, waarbij verschillende gepersonaliseerde documenten in dezelfde omslag gedaan worden. Alles is mogelijk en perfect realiseerbaar door ons team.  

Handling : mechanische of manuele vulling van de omslagen, naargelang de betrokken elementen. Zeer artisanale werkmethode voor bijzondere zendingen en kleine hoeveelheden of verregaande automatisatie voor grote hoeveelheden. Wij stellen u telkens de beste en meest geschikte oplossing voor uw mailing voor. Wij voegen ook vaak voorwerpen toe aan mailings om het “rendement” daarvan te verhogen: gadgets, balpennen, klantenkaarten enz.

Verspreiding/ verzending : Wij zoeken steeds de ideale oplossing qua kosten en efficiëntie voor de verzending of distributie van uw mailing, en dit rekening houdend met het gewicht, het formaat en de hoeveelheid.  
Wij brengen uw mailing naar een postsorteercentrum of een welbepaald postkantoor, tenzij hij heel selectief en beveiligd bezorgd dient te worden door koeriers.  

Carte Klantenkaart

Wij hebben zeer veel ervaring met de productie van klantenkaarten : gewone kaarten of met sleutelhanger, streepjescode, magnetisch spoor… Een klantenactivatie en -bindingstool die erg op prijs gesteld wordt in de direct marketing !

Klantenkaarten worden zeer vaak gebruikt in direct marketing en wij hebben daar dan ook een van onze specialiteiten gemaakt : PCV-kaarten die ideaal geschikt zijn om de klanten aan uw bedrijf te binden, met een chip of magneetstrook voor lezing door uw betaalterminals. Wij zorgen voor de personalisatie van uw kaarten met een unieke streepjescode op elke kaart en eventueel de vermelding van persoonlijke gegevens voor elke klant. Wij kunnen de klantenkaarten ook opnemen in uw mailings. Tevens is het mogelijk twee of drie sleutelhangers toe te voegen, om het gebruik van de kaart door uw klanten te vergemakkelijken en als reserve ingeval van verlies.

Toutes-boîtes Huis-aan-huis bedeling

Wij kunnen uw lokale of nationale huis-aan-huis communicatiecampagne uitvoeren om u te helpen uw nieuwe klanten te werven...

Caritatif Caritatieve instellingen

Wij ondersteunen vele varitatieve instellingen bij het opbouwen van loyaliteit, reactivering of prospectieacties om hun fondsenwerving te stimuleren.

E-mailing E-mailing

Volledig beheer, van ontwerp tot verzending, van uw e-mailingcampagnes en elektronische nieuwsbrieven. Op het einde van de campagne ontvangt u een gedetailleerd statistisch verslag met een overzicht van het aantal keren dat het bestand geopend werd, het aantal kliks enz.  

Wij ontwerpen uw e-mailings op een zeer reactieve manier, die perfect aangepast is aan tabletten en smartphones, inclusief diverse internetsystemen. Dankzij de rechtstreekse personalisatie en de opname van elektronische bonnen helpen wij u het openingspercentage van uw e-mailings en het aantal kliks op te drijven.
Ons platform staat tot uw beschikking voor de verzending van uw e-mailings en digitale nieuwsbrieven.
Op enkele minuten tijd worden uw nieuwsbrieven in verschillende talen of uw e-mailings verzonden naar de e-mailadressen van uw klanten of prospecten.
Wij stellen ook onze statistische tools tot uw beschikking, zodat u het aantal abonnementen, opzeggingen, kliks enz. nauwkeurig kunt volgen en de efficiëntie van uw campagnes kunt meten.

Speel al uw troeven uit…

Voor Mailing Solutions kiezen, dat betekent…

➢ De waarborg van een uitgebreide ervaring op het vlak van direct marketing

➢ De mogelijkheid om een totaaloplossing of specifieke diensten te kiezen

➢ Een gemotiveerde gesprekspartner die instaat voor het totaalbeheer van uw acties – uw waarborg voor kwaliteit en een professionele aanpak

➢ Een gepersonaliseerde opvolging, iets wat onze klanten erg op prijs stellen

➢ Ideeën, een positieve en proactieve instelling en het naleven van alle verbintenissen

Onze klanten

Wij zijn actief in alle sectoren : Fast Moving Consumer Goods, banken, verzekeringen, caritatieve sector, grootdistributie en medische sector.

Laten we elkaar ontmoeten ; wij zullen u met plezier onze realisaties voorstellen!

Contact

Mailing Solutions

12 Genvalstraat
1301 Bierges

Tél.+ 32 2 652 49 89
BTW 0473 841 634

Belfius BE81 0682 3582 6124

Stuur uw CV naar jobs@mailingsolutions.be. Vertrouwelijkheid gewaarborgd.

Voor prijsaanvragen of inlichtingen, contacteer info@mailingsolutions.be

Bureau Mailing Solutions